Despre noi

Echipa din spatele Xeladior are o experienţă de peste 20 ani în comerţul cu acele cadouri de suflet care pastrează amintirile vii şi reînvie emoţia de fiecare dată când sunt privite.

În tot acest timp, ne-am imaginat şi am căutat cadouri deosebite din toate categoriile de preţ astfel încat să satisfacem cele mai exigente evenimente din viata dumneavoastra.
În drumul nostru, ne definesc: tradiţia, încrederea și rafinamentul.
Ţinem cont de experienţele trecutului şi ne raportăm la viitor, anticipând necesităţile şi cerinţele clienților noștri.
Suntem sinceri cu clienții noștri și le oferim întregul nostru sprijin pentru îndeplinirea dorințelor lor.

Tot ceea ce facem are ca punct central clientul și experiența acestuia.
Apreciem bunul gust și subiectivitatea frumuseții, iar produsele și serviciile noastre urmăresc împlinirea dorințelor clienților.

Obiectivul nostru este să ne cunoaştem clienţii şi să le putem oferi cadoul potrivit care să reflecte întocmai sentimentele persoanei care il oferă şi personalitatea persoanei care il primeşte.

Selecţia produselor pe care le oferim in puntele noastre de vanzare clienţilor noştri reflectă căutarea permanentă a noului şi atenţia maximă acordată calităţii produselor şi detaliilor de fabricaţie.

Magazinele Xeladior vă pun la dispozitie cadouri si bijuterii deosebite. Toti furnizorii nostri externi de cadouri sunt alesi pe criterii de calitate si selectati atent bazandu-ne pe experienta noastra.

Ne plac lucrurile frumoase. Ne-am gandit sa gasim pentru dumneavoastra o gama de produse speciale deosebite prin calitate si bun gust.
Cautam in toata lumea produse care ne inspira si vi le punem la dispozitie la preturi accesibile.

Si promitem sa aplicam tot ce am invatat . Scopul Xeladior este de oferi clientului din ce in ce mai mult, mai bine, mai frumos.